7 Μαίου μας… αφήνει το TweetDeck

Χρησιμοποιείτε ή χρησιμοποιούσατε τη γνωστή εφαρμογή TweetDeck για εύκολη πρόσβαση στους social λογαριασμούς σας; Δεν αρχίζετε να την… αποχαιρετάτε, σιγά-σιγά;

tweetdeck

Το twitter έχει αγοράσει εδώ και καιρό το TweetDeck, και οι πιο φανατικοί οπαδοί της εφαρμογής μάλλον είχαν καταλάβει πως, αργά αλλά σταθερά, όδευε προς τη… λήθη. Το twitter δεν θέλει να χάνεται το δικό του ονοματάκι πίσω από εφαρμογές τρίτων, πόσο μάλλον όταν αυτές υποστηρίζουν και ανταγωνιστικά social δίκτυα, όπως το μεγάλο Facebook. Και αφού μας είχε προειδοποιήσει πως η εφαρμογή ήταν στα… τελευταία της, τώρα μας έδωσε και την τελική ημερομηνία: 7 Μαΐου.

Να διευκρινίσουμε πως αυτό αφορά στις mobile και βασισμένες-στο-AIR-της-Adobe εκδοχές της εφαρμογής, και όχι αυτή για το desktop ή την web app. Αν, όμως, το αντιμετωπίσει κανείς ως… οιωνό, μάλλον το κοντινό μέλλον προβλέπεται σκούρο και αβέβαιο και για αυτές.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.