Το Google Glass χακαρίστηκε/είναι ξεκλείδωτο. Σώωωπα!

Η είδηση έπαιξε πολύ πριν λίγες ημέρες: χακαρίστηκε το Google Glass! Έγινε jailbreak! Έσπασε! Τώρα, παίζει μια άλλη είδηση: η Google το άφησε επίτηδες ξεκλείδωτο! Απάντηση λογικού ανθρώπου: έλα ρε, ναι;! Σοβαρά;!

Google glass Wallpaper 003

Να εξηγήσουμε την ειρωνική στάση μας: ποιο είναι το μοντέλο του Google Glass που έχει ήδη διατεθεί σε κάποιους; Χμ, ας δούμε το ονοματάκι του: Google Glass EXPLORER. Όπως λέμε εξερευνητής.

Ποιοι είναι αυτοί που αρχικά πήραν το συγκεκριμένο μοντέλο, πριν το πιάσουμε όλοι στα χέρια μας σε ένα χρόνο; Πρώτον, λίγοι και προσεκτικά επιλεγμένοι celebrities, που θα λειτουργήσουν ως διαφήμιση για αυτό, και δεύτερον, η πλειοψηφία, developers που θα ενδιαφέρονταν να δημιουργήσουν εφαρμογές και λύσεις για αυτό. Πάμε πάλι: DE-VE-LO-PERS.

Όποιος είναι τόσο ηλίθιος ώστε να νομίζει πως η Google θα κλείδωνε από πιθανές επεμβάσεις και τροποποιήσεις μια συσκευή που στάλθηκε σε μια περιορισμένη φουρνιά ανθρώπων με στόχο τις… επεμβάσεις και τροποποιήσεις σε αυτή, παρακαλούμε να σηκώσει το χέρι. Και να το κρατήσει εκεί, ψηλά, και να σταματήσει να γράφει ηλίθια άρθρα και να αναμασά γκάου ειδήσεις, πως το ξεκλείδωτο προϊόν, ω, τι έκπληξη, είναι ξεκλείδωτο, πως η πλατφόρμα για developers, για δες ρε Μπάμπη μου, μπορεί να τρέχει κώδικα των developers!

Άιντε, και εις ανώτερα. Εγκεφαλοχειρούργοι μου εσείς.

Ody's thoughts

Ιν άδερ νιούζ, αν δεν εκπνεύσεις, δεν μπορείς να εισπνεύσεις και πάλι. Ναι, αυτό σου έφταιγε Βούλα μου, και λιποθυμούσες μελανιασμένη. Μιγιάγκι στάηλ: breathe in… breathe out…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.