Το 81% των καταναλωτών δεν θα αγόραζε το έξυπνο ρολόι της Apple

Ο τίτλος μας είναι προφανώς αντιδραστικός, αφού όπου αλλού δείτε την είδηση, θα την δείτε αντίστροφα, πως ένα ολόκληρο 19% δηλώνει πως, ναι, θα αγόραζε το φημολογούμενο iWatch της Apple.

calculator watch

Η έρευνα, από την ChangeWave Research, έδειξε λοιπόν πως ένα 19% των καταναλωτών πιθανότατα θα αγοράσει το ίσως-και-να-το-λένε-iWatch της Apple, ενώ ένα 5% δήλωσε πως είναι πολύ πιθανόν να το αγοράσει όταν κυκλοφορήσει. Επιπλέον, ένα 14% ίσως-και-να-το-αγοράσει, αλλά μπορεί και όχι.

Δηλαδή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, και με τα σημερινά δεδομένα, συνολικά ένα 38% θα το αγόραζε. Το… υπόλοιπο (62%, για να μην μας κουράζεστε με τα μαθηματικά), όχι. Αλλά βέβαια, είναι σχεδόν δεδομένο πως αφού κυκλοφορήσει, και… γίνει μόδα, θα πουλήσει. Ό,τι και αν λένε τα σημερινά ποσοστά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.