Το πρώτο Easter Egg στο Google Glass

Μάλλον ήταν… ταιριαστό να βρεθεί αυτή την περίοδο το πρώτο (το μοναδικό;!) από τα Easter Eggs που βρίσκονται κρυμμένα στην πρώτη έκδοση του Google Glass.

Google Glass

Το πρώτο… κρυφό αυγό της Google χώθηκε, όπως ομολόγησε ο ίδιος, από τον software engineer Mike LeBeau της Google, και το εντόπισε ο κάτοχος μιας από τις πρώτες συσκευές Glass Explorer edition, Jay Lee. Για να το δει κανείς (τι, έχετε ήδη Google Glass και δεν το λέτε;!), αρκεί να επισκεφτεί το μενού Settings – Device Info – View Licenses της συσκευής και, ενώ βρίσκεται εκεί, να αγγίξει εννιά συνεχόμενες φορές το panel αφής της.

Μετά από αυτό, ο κάτοχος του Google Glass βλέπει μπροστά του μια αναμνηστική φωτογραφία όλης της ομάδας του project – με τον Sergey Brinn… στρογγυλοκαθισμένο στη μέση.

Google Glass Easter Egg - Project Team

Info

Το “ταιριαστό” της εισαγωγής μας αφορά, φυσικά, στο ότι πλησιάζουμε στο Πάσχα, και τα Easter Eggs παίρνουν το όνομα τους από το ότι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι συνηθίζουν περιστασιακά να κρύβουν αυγά ως ένα είδος παιχνιδιού στη συγκεκριμένη γιορτή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.