Το μέλλον των mobile γραφικών από την Nvidia

Η επόμενη τεχνολογία της εταιρείας για φορητές συσκευές, Kepler Mobile, ξεπερνά κατά πολύ ακόμη και τα εντυπωσιακά τσιπάκια της σειράς Tegra της και… Τι να λέμε τώρα..! Θαυμάστε!

Battlefield3.jpg

Να προειδοποιήσουμε: μην κλείσετε το video στα δέκα δευτερόλεπτα, αφού αν προσέξετε τι λέει παράλληλα ο παρουσιαστής, αυτά που παρουσιάζει αρχικά είναι τα state of the art (όπως λέμε η σύγχρονη κορυφή των κορυφών) στο πιο διαδεδομένο από τα σύγχρονα tablets, το τελευταίο iPad. Και μετά, μας δείχνει την αντιπρόταση της Nvidia. Έτσι, για… να γελάσουμε.

Ody's thoughts

Αυτό που ήθελε, το πέτυχε – και η σύγκριση είναι πανέξυπνη. Η μετάβαση από τα γραφικά του iPad ΣΤΟ Battlefield 3, δείχνει εντυπωσιακή, αλλά σύντομα τη συνηθίζεις και δεν σου φαίνεται και τόσο σημαντική η διαφορά. Όταν, όμως, σε επιστρέφουν στο iPad… Φαίνεται τόσο, μα τόσο λίγο…

Info

Υποσημείωση: η εικόνα στο post μας είναι από το Battlefield 3 σε PC.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.