Κυκλοφόρησε η έκδοση του 3DMark για Android

Η Futuremark είχε υποσχεθεί πως θα βλέπαμε το δημοφιλές benchmark της, 3DMark, και σε μια έκδοση για συσκευές με Android. Και τώρα, είναι εδώ.

3DMark Ice Storm for Android 001

Η τελευταία έκδοση του 3DMark έχει κυκλοφορήσει για PCs εδώ και λίγο καιρό, υπολογίζοντας μέσα από τα εντυπωσιακά τεχνολογικά demos της τις επιδόσεις των PCs (κυρίως) στα γραφικά. Τώρα, το… μικρό αδελφάκι της βρίσκεται στο Google Play, δωρεάν, δηλώνοντας συμβατό με περισσότερες από 1000 συσκευές με Android.

Η έκδοση για Android κυκλοφόρησε με δυο benchmarks, το Ice Storm, που μετρά τις επιδόσεις μιας συσκευής σε γραφικά και physics, και το Ice Storm Extreme, που στοχεύει σε smartphones και tablets υψηλών επιδόσεων με αναλύσεις 1080p, παρουσιάζοντας πιο βαριά εφέ και γραφικά με textures σε υψηλές αναλύσεις.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.