Η και-καλά βιογραφία του Steve Jobs από το Funny or Die είναι εδώ!

Και ναι, αυτό σημαίνει πως το δημοφιλές κωμικό site, μετά απο μικρή αναβολή, την ανέβασε επιτέλους online για να μπορούμε να την απολαύσουμε όλοι! Πάρτε πατατάκια και… Play!

iSteve

Όπα, μισό: πριν επισκεφθείτε το Funny or Die και πατήσετε το play, δυο μικρές διευκρινήσεις: όπως ίσως έχετε καταλάβει, αν δεν είχατε ακούσει για αυτήν ή δεν το είχατε υποψιαστεί, μην περιμένετε μια πραγματική βιογραφία ή μια σοβαρή προσπάθεια, έτσι; Το σενάριο γράφτηκε σε τρεις μέρες, αρχικά το πήγαιναν για μικρό σποτάκι, και… Και τους βγήκε ογδοντάλεπτη ταινία.

Πέρα από αυτά, αν οι… φάτσες σας φαίνονται γνωστές, στο ρόλο του Steve Jobs βλέπετε τον Justin Long, γνωστό και ως… τον Mac από την κλασσική, πια, σειρά διαφημιστικών I’m a Mac, and I’m a PC της Apple, ενώ στο ρόλο του συνιδρυτή της Apple, Steve Wozniak, ο Jorge Garcia, γνωστός και ως ο Hurley από το Lost.

Και τώρα, στην ταινία:

Info

Θα τη βρείτε στην πηγή μας. Κλικ στο πλήκτρο παρακάτω, ή, αν για κάποιο λόγο έχετε πληκτροφοβία, εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.