Η εφαρμογή του Google Glass εδώ-και-τώρα στο Google Play

Ναι, μπορείτε πια να κατεβάσετε την εφαρμογή του Google Glass στο βασιμένο-στο-Android smartphone σας. Όχι, μάλλον δεν θα σας είναι και τόσο χρήσιμη.

Google Glass

Και ο λόγος είναι, προφανώς, το ότι… Δεν έχετε Google Glass! Ω, τι έκπληξη! Χωρίς Google Glass, τι να την κάνετε τη συνοδευτική εφαρμογή;

Εκτός αν έχετε, οπότε… πάμε πάσο, σταματάμε να μιλάμε και, απλά, μαζευόμαστε στη γωνία και δείχνουμε προς το μέρος σας με κακόμοιρο ύφος ζηλεύοντας…

Info

Θα τη βρείτε κάπου εδώ. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο κινητό σας για να τη δείχνετε σε φίλους, με τη δικαιολογία “άσε ρε Μπάμπη, τα ξέχασα τα γυαλιά σπίτι”. Μετά την τρίτη φορά, χρησιμοποιήστε ως δικαιολογία για το ότι δεν τα έχετε ποτέ μαζί σας πως, λόγω κόστους, τα κρατάτε σε χρηματοκιβώτιο/ασφαλιστική θυρίδα/whatever, και τα χρησιμοποιείτε μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα ή σε πολύ-πολύ σημαντικές εκδηλώσεις όπως “το γάμο του κουμπάρου”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.