Διαθέσιμος ελεύθερα ο πυρήνας του Google Glass

Όποιος δηλώνει προγραμματιστής (ή, απλά… πειραχτήρι), μπορεί να αρχίσει από τώρα να παίζει με τον πυρήνα του Google Glass.

Google Glass

Αν σας… τρώει η περιέργεια για τις διαφορές που έχει ο πυρήνας του Google Glass σε σχέση με αυτόν που, π.χ., βρίσκεται στο κέντρο των περισσότερων συσκευών με Android, τώρα μπορείτε να τους συγκρίνετε μόνοι σας: η Google διέθεσε τον κώδικα του πυρήνα του Google Glass, με άδεια GPL (που θα πει πως μπορείς να παίξεις με αυτό και να διαθέσεις τις δικές σου εκδοχές ελεύθερα).

Info

Μπορείτε να τον βρείτε κάπου εδώ.

Ody's thoughts

Τώρα, βέβαια, ίσως κάποιοι ρωτήσουν που είναι χρήσιμο αυτό, αν κανείς δεν έχει ήδη το Google Glass στα χέρια του. Με την ίδια λογική, πώς μπορούν και φτιάχνουν τον κώδικα του Photoshop και άτομα που δεν είναι γραφίστες; Πώς φτιάχνουν μαγειρικά σκεύη άτομα που δεν δηλώνουν μάγειρες; Αν πέσει ένα κουτί με παλιά δισκάκια του Ubuntu στο δάσος, και δεν βρίσκεται κανείς γύρω να το ακούσει, θα κάνει θόρυβο;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.