Ακουστικά για γάτες από τη Sony

Αναγνωρίζοντας πως οι χνουδωτοί τετράποδοι φίλοι μας αποτελούν ένα φιλόμουσο και πολυπληθές κοινό, η Sony αποφάσισε να κυκλοφορήσει high-end ακουστικά ειδικά για αυτούς. Τι κάνει νιάου-νιάου στα decks;

Cat Headphones by Sony

Η νέα σειρά ακουστικών της Sony δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς. Πρώτα από όλα, το όνομα της είναι κομματάκι περίεργο – μα αρκετό για να υποψιαστεί κανείς τι παίζει: Animalia. Ναι, Animalia. Δεύτερον, απευθύνονται… σε γάτες! Ή, μάλλον, στους κατόχους γατών, που αναγνωρίζουν την αγάπη των χαριτωμένων λιλιπούτειων αιλουροειδών τους για τη μουσική και το τραγούδι, και θα ήθελαν να τους παράσχουν τον καλύτερο τρόπο να τα απολαύσουν. Ε, νά’τος λοιπόν: η σειρά Animalia..!

Και μην νομίζετε πως οι γάτες είναι οι μόνες που έχουν την τιμητική τους! Μαζί με τα ακουστικά για αυτές, που ακούνε στο όνομα M3-OW KittyCans, η Sony θα κυκλοφορήσει την K9 4K TV, όπως μάλλον μαντέψατε, ειδικά για σκύλους, καθώς και μια σειρά μικρών In-Cage speakers, σχεδιασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές για τα πιο μοδάτα… κλουβιά hamsters.

Ody's thoughts

Και ΝΑΙ, οι φάρσες για την Πρωταπριλιά συνεχίζουν! Καλό, Sony… Καλό. Γνωρίζω κόσμο που θα τα αγόραζε..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.