Άθραυστο πλαστικό αντί γυαλιού στο Samsung Galaxy Note III

Φήμες σχετικά με μια από τις πλέον αναμενόμενες συσκευές στο χώρο των smartphones, τον… συνεχιστή της δυναστείας Galaxy Note, θέλουν το τρίτο μέλος της οικογένειας να ξεχνά το γυαλί στην οθόνη του για χάρη ενός νέου, άθραυστου πλαστικού.

samsung galaxy note 2
Και με το φήμες αναφερόμαστε σε άρθρο που εμφανίστηκε πρώτα στο SamMobile, που ισχυρίζεται πως το Galaxy Note III θα είναι η πρώτη συσκευή στην ιστορία του ever που θα διαθέτει OLED οθόνη με πλαστική επιφάνεια. Και έτσι, αισιοδοξεί η Samsung (και… ισχυρίζεται το SamMobile), η νέα συσκευή θα είναι ακόμη πιο ανθεκτική στις κακουχίες.

Όσο για το μέγεθος της, θα παίζει γύρω στις 6,3’’, αφού η συσκευή θα εντάσσεται στην γενική και αόριστη κατηγορία ανάμεσα στα smartphones και τα tablets, που ακούει στο όνομα phablets.

Ody's thoughts

…και που στη χώρα μας, πριν γίνουμε μοδάτοι, δείχναμε και γελούσαμε αποκαλώντας τις συσκευές του είδους παντόφλες. Ω, πώς γυρίζει ο τροχός…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.