25% κάτω τα έσοδα της Intel

Η πτώση στην αγορά των PCs αναπόφευκτα έχει επηρεάσει και όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο – ανάμεσα στις οποίες δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται και η Intel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αν και τα πήγε καλύτερα απο αρκετές εταιρείες του χώρου, ούτε η Intel κατάφερε να ξεφύγει από τις επιπτώσεις τις συνολικής πτώσης της αγοράς των PCs. Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο CEO της, Paul Otelini, και αυτή είδε σημαντική πτώση των εσόδων της, της τάξης του 25%.

Intel Paul Otelini

Ο Otelini, που σημειώνουμε αναμένεται να εγκαταλείψει τη θέση του CEO της εταιρείας τον Μάιο, ανέφερε πως το αποτέλεσμα έρχεται σε μια περίοδο όπου η αγορά των PCs είναι κομματάκι εύπλαστη (market softness είπε για την ακρίβεια), και όπου, δυστυχώς, η Intel δεν έχει καταφέρει ακόμη να έχει πραγματική παρουσία στο χώρο του mobile.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.