Google Now σε iOS: η Google δεν το δίνει, η Apple δεν το παίρνει

Μπλέξιμο ξεκίνησε από ένα βιντεάκι που διέρρευσε από τη Google, στο οποίο φαινόταν η έξυπνη υπηρεσία των Android smartphones, Google Now, να παίζει σε iPhone και iPad.

Google Now Disaster Reports 000

Και το όλο μπλέξιμο στην πράξη ξεκίνησε λίγο μετά, κατόπιν ερώτησης στον Eric Schmidt, Executive Chairman της εταιρείας, για το αν, τελικά, θα δούμε όντως το Google Now σε αυτές τις συσκευές. Η απάντηση του Schmidt υπονόησε πως η Apple ήταν το εμπόδιο σε κάτι τέτοιο, αφού είπε απλά πως..:

Quote:

Θα πρέπει να το συζητήσετε με την Apple. (…) Η Apple έχει την πολιτική να αποδέχεται ή απορρίπτει εφαρμογές που καταχωρούνται στο κατάστημα της, και κάποιες από αυτές μπορεί να τις δεχτούν, κάποιες όχι.

Να, όμως, που η Apple έσπευσε να δηλώσει επίσημα πως η Google δεν της καταχώρησε το Google Now για έλεγχο.

Ποιος από τους δυο λέει την αλήθεια; Υπάρχει, ή δεν υπάρχει Google Now για iOS; Ποιος έβαλε το δηλητήριο στο ποτήρι της Μάγδας, και πως θα αντιδράσει ο Γιάγκος όταν το μάθει; Όλες – ή σχεδόν όλες – οι απαντήσεις στο πολύ κοντινό μέλλον. Stay tuned.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.