Χρησιμοποιείτε το Evernote; Hacked! Τρέξτε να μηδενίσετε passwords!

Οι δημιουργοί της δημοφιλούς λύσης καταγραφής, οργάνωσης και διαχείρισης σημειώσεων, Evernote, έπεσαν θύμα hackers. Και συνιστούν να μηδενίσετε τα passwords σας.

Όπως ενημέρωσαν, οι hackers απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς των χρηστών, και έτσι έχουν στα χέρια τους όλες τις διευθύνσεις email με τις οποίες είχαν εγγραφεί αυτοί στην υπηρεσία. Τα passwords μάλλον είναι ασφαλή, αφού κατά την εταιρεία ήταν κρυπτογραφημένα, μα συνιστά καλού-κακού τον μηδενισμό τους.

Ody's thoughts

Και, όπως συμβαίνει πάντα μα πάντα… Άαααντε πάλι να αλλάζουμε τον κωδικό που χρησιμοποιούμε σε 30 online υπηρεσίες επειδή διέρρευσε από τη μια από αυτές. Βρε, μήπως να ορίζαμε τελικά διαφορετικό password σε κάθε υπηρεσία, όπως μας συμβουλεύουν εδώ και χρόνια; Χμμμ..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.