Είσαι πάνω από… 100 ετών; Το Facebook δεν σε θέλει!

Γυναίκα ηλικίας 104 ετών (ζωή να’ χει!) αναγκάστηκε να δηλώσει ψεύτικη ηλικία στο Facebook, αφού δεν δεχόταν με την καμία την πραγματική!

Για την ακρίβεια, την ηλικία της δεν τη δήλωσε η ίδια η κυρία Marguerite Joseph, αφού ούτε η όραση της τα πηγαίνει πια και πολύ καλά, ούτε η ακοή της. Η ανιψιά της, όμως, Gail Marlow, της έφτιαξε ένα λογαριασμό στο Facebook, που φροντίζει και να τον διαχειρίζεται για χάρη της. Κατά την ίδια, η Marguerite συμμετέχει στο κοινωνικό δίκτυο και απαντά σε όλα τα μηνύματα που δέχεται, έχοντας τη νεότερη Gail ως μεσάζοντα. Και, υποχρεωτικά μέχρι πρόσφατα, δήλωνε ψεύτικη ηλικία.

Το Facebook δεν δεχόταν την πραγματική ηλικία της, αναγκάζοντας την Gail να δηλώνει ψέματα για τη γιαγιά της – πως ήταν… μόνο 99 ετών. Μιλώντας στο The Associated Press, ο Andrew Noyes του Facebook δήλωσε πως ήδη εργάζονται στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο προσπαθώντας να βρουν λύση στο πρόβλημα, ώστε να επιτρέπεται η χρήση ημερομηνιών γέννησης πριν από το… 1910!

Ody's thoughts

Αυτό και αν είναι αναπάντεχος περιορισμός στην πλατφόρμα του Facebook!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.