Φοβάσαι το σκοτάδι; Ο Riddick – στο πρώτο νέο trailer του – όχι.

Και για ακόμη μια φορά ο Vin Diesel δείχνει να διαπρέπει στο ρόλο που τον καθιέρωσε, ως Riddick. Και που, συμπτωματικά, κάνει την μετέπειτα καριέρα του να μοιάζει παιδική χαρά.

Riddick - Chronicles of Riddick

Πώς μπορείς να καλύψεις το ότι έχεις παλέψει για να καταφέρεις να δημιουργήσεις μια τρίτη συνέχεια στο όραμα που είχες παλιά με τον κολλητό σου, όταν η προηγούμενη προσπάθεια σου… πάτωσε μεγαλοπρεπώς; Πώς μπορείς να πείσεις τα studios να σε χρηματοδοτήσουν; Και, όταν τελικά το καταφέρνεις, και ο κολλητός σου, που τυγχάνει να είναι ο Vin Diesel, καταφέρνει να… ξαναφουσκώσει για να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πώς μπορείς να κρατήσεις ικανοποιημένους τους οπαδούς της μυθοπλασίας που έχτισες εδώ και περίπου μια δεκαετία, όταν το budget σου είναι κλάσμα του προηγούμενου;

Μα, με περισσότερο σκοτάδι φυσικά. Και όχι στο στυλ του The Dark Knight, αλλά του πρώτου, low budget Pitch Black, που αγαπήσαμε – και που συμπτωματικά μας πρωτογνώρισε τον Riddick. Αυτό, τουλάχιστον, φαίνεται μέσα στα μόλις είκοσι (αλλά… αρκετά χορταστικά) δευτερόλεπτα του teaser trailer της τρίτης κινηματογραφικής περιπέτειας του Riddick. Που, θυμίζουμε, θα έχει πια απλά το όνομα του: Riddick.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.