Τέρμα στα ίσως και μπορεί: ο ίδιος ο George Lucas επιβεβαιώνει πως οι παλιοί επιστρέφουν!

Ε, ναι, λοιπόν, και Mark Hamill, και Carrie Fisher, και Harrison Ford θα επιστρέψουν στο νέο Star Wars. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο George Lucas!

Και ο Hamill και η Fisher μέχρι σήμερα είχαν περιοριστεί σε μισόλογα, σε μπορεί, σε ναι-αλλά-θα-δούμε και παραπλήσιες δηλώσεις, όταν κάποιος τους ρωτούσε αν θα ερμηνεύσουν και πάλι τους ρόλους στους οποίους τους αγαπήσαμε στην επερχόμενη ταινία Star Wars. Τώρα, ο ίδιος ο George Lucas ξεκαθάρισε την κατάσταση, σε συνέντευξη του στο Bloomberg Newsweek.

Quote:

Είχαμε ήδη υπογράψει τον Mark και την Carrie και τον Harrison – ή βρισκόμασταν στα πολύ τελικά στάδια μιας συμφωνίας. (…) Ίσως να μην έπρεπε να το αναφέρω αυτό. Νομίζω πως ήθελαν να το ανακοινώσουν ως μια μεγάλη έκπληξη.

Ody's thoughts

Και, ορίστε λοιπόν! Τέρμα στις εικασίες και τα… παιχνιδάκια!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.