Σε τρια χρονάκια το επόμενο κινηματογραφικό Star Trek;

Ίσως τελικά δούμε την επόμενη κινηματογραφική περιπέτεια του ανανεωμένου από τον J.J. Abrams πληρώματος του αστρόπλοιου Enterprise να μας έρχεται νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε.

star_trek_csg_031.jpg

Μέσα στο 2016 θα δούμε το τρίτο κινηματογραφικό Star Trek της νέας, rebooted-από-τον-J.J. Abrams σειράς ταινιών, αν όντως οι… υποψίες που έχουν αρκετοί αποδειχθούν αληθινές. Και μάλλον είναι δικαιολογημένες.

Βλέπετε, το 2016 τυγχάνει η 50ή επέτειος από τη γέννηση του Star Trek, και σύμφωνα με τον παραγωγό Bryan Burk, δεν αποκλείεται η Paramount να προσπαθήσει να επισπεύσει διαδικασίες για να το γιορτάσει με μια νέα ταινία με τον Καπετάν Κέρκο, τον Σπόκ και τη… λοιπή παλιοπαρέα.

Βέβαια, ο ίδιος ο Brian Burk το άφησε κάπως… “στο φλου”. Απαντώντας σε ερώτηση του Digital Spy σχετικά με το αν του μιλά η Paramount σχετικά με την πιθανότητα εμφάνισης της επόμενης ταινίας το 2016, με την ευκαιρία της επετείου, είπε πως σίγουρα συζητούν για αυτό, αλλά όχι και για μια ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν θέλουν όμως και να αφήσουν να μεσιολαβήσουν τέσσερα χρόνια ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη ταινία, όσα μεσολάβησαν ανάμεσα στις δυο πρώτες, ενώ η… χρονιά ως χρονιά, θα είναι σημαντική αιτία για… εορτασμούς.

Ody's thoughts

Από την άλλη, να μου το θυμηθείτε, θα μας την κάνουν την έκπληξη και θα ανακοινώσουν τότε μια νέα τηλεοπτική σειρά. Αν δούλεψε το reboot κινηματογραφικά, γιατί να μην δουλέψει και τηλεοπτικά, στα χέρια ενός καλού σεναριογράφου και παραγωγού; Συν το ότι διανύουμε περίοδο… ξηρασίας όσον αφορά στην καλή κλασσική επιστημονική φαντασία στην τηλεόραση, οπότε… ευκαιρία είναι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.