Ο Tom Cruise είναι ο Tom Cruise στο Oblivion (με τον Tom Cruise)

Ναι, το Oblivion φαίνεται καλό – αλλά ως τώρα… το έχουμε καταλάβει το σενάριο και μόνο από τα trailers. Και έτσι, αυτό που απομένει είναι… εμ… ο Tom Cruise. Και οι εκρήξεις.

Oblivion - Tom Cruise - wallpaper 004

Ody's thoughts

Κατά τα άλλα, μάλλον είναι δεδομένο πως θα το δούμε. Ναι, ακόμη και αν θα μπορούσε να έχει ως εναλλακτικό τίτλο το “Ο Tom Cruise Εναντίον Των Ειδικών Εφέ”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Stavros Sant

    Μια χαρα παιζει δεν μπορει να κανει κατι παραπανω δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις ο ρολος, απλα οπως λες και εσυ παιζει τον εαυτο του αλλα εμενα αυτο δεν με χαλαει αφου μαρεσει η ιδιαιτερη προσωπικοτητα του Τομ Κρουζ.

  • ducklord

     Αν είχα την επιλογή να δω “μια καλή ταινία” ή “μια ταινία με τον Tom Cruise” θα προτιμούσα το πρώτο. Αν αυτά μπορούσαν να συνδυαστούν, κανένα πρόβλημα. Έλα που συνήθως ΔΕΝ συνδυάζονται, και το Hollywood όταν έχει “μεγάλα ονόματα”, συχνά-πυκνά περιορίζεται σε αυτά ως “κράχτες” για μια ταινία, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα (π.χ. σενάριο).

    Να στο θέσω αλλιώς: πια ήταν η τελευταία πρωτότυπη ταινία με τον Tom Cruise που είδες, που “θα μπορούσε να πουλήσει” και με άλλο ηθοποιό στον ίδιο ρόλο;