Νοέμβριο του 2014 το Interstellar του Christopher Nolan

Θυμάστε πώς δεν γνωρίζαμε μέχρι την τελευταία στιγμή με τι έχει να κάνει το Inception; Ετοιμασθείτε για… μια από τα ίδια με τη νέα ταινία του Nolan, Interstellar.

Christopher Nolan

Με τις περιπέτειες του Dark Knight, πάνω-κάτω γνωρίζαμε τι θα βλέπαμε σε κάθε ταινία. Ναι, άλλαζαν τα… πρόσωπα (όχι όλα) και οι καταστάσεις, αλλά η τριλογία είχε δείξει εξαρχής τι πορεία θα ακολουθούσε. Σε πλήρη αντίθεση, το Inception κράτησε τα χαρτιά του κρυφά μέχρι τη στιγμή της προβολής του, και το μόνο που γνωρίζαμε μέχρι τότε ήταν πως θα ήταν μια περιπέτεια που θα εξελισσόταν περισσότερο στους λαβύρινθους του νου. Ως ένα σημείο, το ίδιο συμβαίνει και με την επόμενη μεγάλη ταινία του Nolan μετά το τελευταίο Dark Knight.

Το σχεδόν σίγουρο είναι η ημερομηνία της κυκλοφορίας της, που έχει οριστεί στις 7 Νοεμβρίου 2014. Το σχεδόν ταιριάζει στο ότι έχουμε… 2013, και κανείς δεν το έχει δέσει σκοινί-κορδόνι πως η ταινία θα είναι έτοιμη ως τότε, οπότε, δεν αποκλείεται και η κατά τα άλλα σίγουρη ημερομηνία να μεταπηδήσει στο 2015. Από άποψη σεναρίου, το μόνο που είναι γνωστό είναι πως θα μας δείξει ένα ηρωικό διαγαλαξιακό ταξίδι στα μακρινότερα άκρα της επιστημονικής μας κατανόησης. Ναι, αυτή – ακριβώς – είναι η επίσημη σύνοψη της ταινίας. Ανεπίσημα, λέγεται πως το σενάριο βασίζεται στις θεωρίες του φυσικού Kip Thorne, και η δράση της θα εμπεριέχει τουλάχιστον… ένα ταξιδάκι σε μια Μαύρη Τρύπα.

Το σενάριο της ταινίας γράφει ο αδελφός του, Jonathan Nolan, που μάλλον θα αναλάβει και χρέη παραγωγού μαζί με τη σύζυγο του Christopher, Emma Thomas.

Ody's thoughts

Κοίτα που και στο Hollywood κυριαρχούν οι οικογένειες! Οι Nolans… Οι… Baldwins… Οι Simpsons… Εμ… Όχι, αυτό το τελευταίο… Εμ…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.