Νέο trailer για την ανεπίσημη-ταινία-με-τον-Dredd, Judge Minty

Θυμάστε μια ανεξάρτητη προσπάθεια δημιουργίας μιας ταινίας βγαλμένης από το σύμπαν του Judge Dredd, το Judge Minty; Πλησιάζει..!

Judge Dredd 2000AD

Λίγο πριν την επίσημη διάθεση της – και online, και δωρεάν – η ταινία Judge Minty μας δείχνει ένα νέο, μικρό κομματάκι της, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει. Καλά, ίσως να μην εντυπωσιαστείτε και τόσο αρχικά:

Σκεφθείτε, όμως, πως αυτό που μόλις είδατε δεν είναι μια χολιγουντιανή παραγωγή, αλλά το trailer για μια ανεξάρτητη ταινία με μηδενικό budget, που ετοιμάζεται εδώ και χρόνια από φανατικούς οπαδούς των περιπετειών του Judge Dredd στις σελίδες του comic 2000AD.

Judge Minty

Οι οποίοι κατάφεραν, βεβαίως-βεβαίως, να αποδώσουν πειστικότατα τον κόσμο του Dredd στην οθόνη. Για να κατανοήσετε το τι κατάφεραν με μηδενικό budget, ας ξεχάσουμε το (εξαιρετικό και ας το αγνοήσατε οι περισσότεροι) περυσινό κινηματογραφικό Dredd, και ας πάμε απευθείας στην προηγούμενη προσπάθεια του Hollywood να μας δώσει μια ταινία με βάση το χαρακτήρα. Εκείνη, με τουν Σταλούνε:

Info

Πρόσθετο info: η ταινία δεν θα εστιάζει στον ίδιο τον Judge Dredd, ο οποίος, όμως, θα κάνει ένα… πέρασμα από αυτήν. Πρωταγωνιστής είναι ο Judge Minty του τίτλου, που τύχαινε μέντορας του Dredd στα comics. Και που, όταν ξεπέρασε μια κάποια ηλικία, αντί να επιλέξει το θάνατο, ξεκίνησε το λεγόμενο Μακρύ Ταξίδι, έξω από την ασφάλεια της Μεγάπολης όπου έζησε όλη τη ζωή του δρούσε ως Δικαστής.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.