Διαφορετικός ο… Κινέζος Iron Man

Ετοιμαστείτε να… εισάγετε δισκάκια από την Κίνα! Και αυτό διότι η έκδοση του Iron-Man 3 για την εκεί αγορά, θα έχει και πρόσθετες σκηνές, και έναν παραπάνω χαρακτήρα!

Iron-Man - Wallpaper 003

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Marvel, η συνεργασία της με την Κινέζικη DMG, τόσο στη δημιουργία όσο και την προώθηση της τρίτης κινηματογραφικής περιπέτειας του Iron-Man στην Κίνα, οδήγησε και στη δημιουργία πρόσθετου περιεχόμενου ειδικά για τους εκεί θεατές.

Έτσι, η Κινέζικη έκδοση του Iron-Man 3 θα εμπεριέχει και πρόσθετες σκηνές, και μια νέα χαρακτήρα, το ρόλο της οποίας έχει αναλάβει η Fan Binbing, που τυγχάνει μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές stars της Κίνας – και που θα δούμε και στο επερχόμενο X-Men: Days of Future Past.

Fan Bingbing

Ody's thoughts

Ερώτηση κρίσεως: αφού το σύμπαν είναι κοινό ανάμεσα στις ταινίες της Marvel, και η Bingbing θα παίξει ένα χαρακτήρα σε μια από αυτές,. για να υπάρχει συνοχή, δεν θα έπρεπε να παίξει τον ίδιο χαρακτήρα και στις υπόλοιπες, αν εμφανίζεται σε αυτές; Άρα, ο χαρακτήρας που παίζει στο Iron-Man 3, μάλλον δεν θα είναι και τόσο τυχαίος, αφού θα τον δούμε και σε άλλη ταινία με υπερήρωες της Marvel. Και, άρα, συνεχίζω το σκεπτικό μου, αφού δεν είναι ένας τυχαίος χαρακτήρας, το αντίθετο, είναι αρκετά σημαντικός ώστε να υπάρχει σε δυο διαφορετικές ταινίες… Πώς είναι, ταυτόχρονα, τόσο ασήμαντος, ώστε η απουσία του από την έκδοση της ταινίας που θα δούμε στον υπόλοιπο πλανήτη να μην επηρεάζει το γενικότερο σενάριο της;! Χμμμ..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.