Φρέσκο πράμα το επόμενο Mass Effect – νέο σύμπαν από την BioWare

Κατά τον executive producer της BioWare, Casey Hudson, το επόμενο Mass Effect θα είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία.

Όπως δήλωσε στην PAX East..:

Quote:

Θέλουμε να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την ανάπτυξη ενός ακόμη τίτλου Mass Effect, και θα είναι κάτι νέο. (…) Θέλουμε να δώσουμε στους οπαδούς την ευκαιρία να ξαναμπούν στον κόσμο με τα πράγματα που γνωρίσατε και αγαπήσατε σχετικά με την εμπειρία του Mass Effect αλλά να ξεκινήσουμε κάτι φρέσκο και νέο – έναν νέο τρόπο για εσάς να εξερευνήσετε όλο το σύμπαν του Mass Effect.

Ody's thoughts

…και αν με αυτά δεν εννοεί πως ο επόμενος τίτλος της σειράς θα είναι παιχνίδι καρτών σαν το Magic The Gathering ή racing σε ύφος Mario Kart, να μη με λένε Tex Murphy.

Ίσως ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον έχει η δήλωση του πως σε συνεργασία με τον lead designer της σειράς, Preston Watamaniuk, αλλά και άλλους βασικούς συντελεστές της, ετοιμάζουν για λογαριασμό της BioWare ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν – αυτό είναι το επόμενο project τους.

Quote:

Έχουμε εστιάσει στο να φτιάξουμε κάτι νέο όπως κάναμε στις αρχές του Mass Effect.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.