Το Grand Theft Auto V δείχνει πολύ εντυπωσιακό – στις νέες εικόνες που διέθεσε η Rockstar

Ω, Rockstar, πως τα καταφέρνεις να παθιάζεις τους gamers δείχνοντας απλές φωτογραφίες από την πεζή καθημερινότητα μας (στον εντυπωσιακό ψηφιακό κόσμο που πλάθεις); Πώς;

Grand Theft Auto V - New Screenshot 010

Ναι λοιπόν, η Rockstar για ακόμη μια φορά μας… δίνει ως τυράκι ένα πακετάκι νέων εικόνων από το επερχόμενο GTA V, που μπορεί να εμπεριέχουν και μια πτώση με αλεξίπτωτο, ένα ιπτάμενο ελικόπτερο και ένα… γάζωμα με τον Ανώδυνο, αλλά δεν είναι το τι παρουσιάζουν που τις κάνει εντυπωσιακές, αλλά το πως. Και το γιατί.

Το πως περιγράφεται με τις λεξούλες αρκετά ρεαλιστικά. Έτσι όπως μας έχει μάθει, μέχρι σήμερα, η Rockstar, που έχει… χτίσει καριέρα δημιουργώντας παιχνίδια που-θα-μπορούσαν-να-είναι-και-ταινίες. Όσο για το γιατί; Γιατί είναι η Rockstar – και ο τίτλος, το νέο Grand Theft Auto. Αυτό είναι το γιατί, και… αρκεί!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.