Το Crysis 3 τρέχει στο Wii U. Απλά, δεν θα το δούμε.

Οπαδοί της Nintendo και του Wii U, φου-φου, ένα-δυο. Ακούτε; Δουλεύει το μαρκούτσι; Αχέμ, πάμε: η Nintendo και η Electronic Arts φταίνε που δεν θα δείτε Crysis 3. Ω, ναι!

Σύμφωνα με τον Cevat Yerli της Crytek, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου όχι απλά σκέφτηκε να τον μεταφέρει και στο Wii U της Nintendo, αλλά… το έκανε κιόλας. Έτσι, ως πείραμα. Το Crysis 3 υπάρχει για Wii U, έτρεχε κανονικότατα στα… έγκατα της Crytek, και θα μπορούσαμε να το δούμε και σε αυτή την κονσόλα. Αλλά δεν.

Ο λόγος που δεν θα κυκλοφορήσει είναι, κατά τον Cevat, το ότι Nintendo και Electronic Arts δεν τα βρήκαν. Και έτσι, ούτε η κονσολίτσα φταίει, ούτε οι gamers, ούτε η Crytek. Οικονομικό το ζήτημα.

Ody's thoughts

Από την άλλη, δεν είναι και λίγο ανησυχητικό για όσους έχουν ένα Wii U να βλέπουν έναν από τους σημαντικότερους νέους τίτλους να προσπερνά την κονσόλα τους επειδή η εταιρεία που τον διανέμει δεν τα βρήκε με τη Nintendo; Αν αυτό συνέβη με την Electronic Arts και το Crysis, πιθανότατα θα έχει ξανασυμβεί – και θα ξανασυμβεί – με πολλούς αντίστοιχους τίτλους. Τι λέει αυτό για το Wii U; Προσωπική ρεαλιστική εκτίμηση; Θα… πήξετε σε Zelda και Mario, πάλι, βλέποντας τους τίτλους των άλλων εταιρειών να κυκλοφορούν παντού-but-you… :-|

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.