Το πρώτο trailer του Assassin’s Creed 4: Black Flag προσπαθεί να μας πείσει.

Είναι ingame γραφικά, ή είναι pre-rendered ταινίες με στόχο να μας πείσουν πως ο τίτλος θα είναι εντυπωσιακός; Και όμως, αν προσέξει κανείς… η διαφορά είναι ορατή. Και περίεργη.

Assassins_Creed_4-Black_Flag-002

Ας αρχίσουμε με το trailer, και μετά το σχολιάζουμε:

Ody's thoughts

Ένα από τα πιο περίεργα trailers που έχουμε δει μέχρι σήμερα, από άποψη εμφάνισης: αν προσέξετε μια προς μια τις επιμέρους σκηνές του, θα δείτε πως κάποιες είναι εμφανώς pre-rendered, αλλά το περίεργο της υπόθεσης εντοπίζεται στις υπόλοιπες: κάποιες μοιάζουν βγαλμένες από την υπάρχουσα engine των σημερινών τίτλων της σειράς, κάποιες από την προφανώς πιο γυαλισμένη, μελλοντική εκδοχή της, στην οποία θα βασίζεται ο τίτλος. Σαν να ξεκίνησαν το trailer με την τωρινή engine και να… το σουλούπωσαν στην πορεία, κρατώντας κάποιες σκηνές που θεώρησαν πως δεν-φαίνονταν-και-τόσο-χάλια σε σχέση με τα ανανεωμένα γραφικά του τίτλου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.