Τα δυο πρώτα trailers του Assassin’s Creed IV: Black Flag

Όχι μόνο όντως θα δούμε το τέταρτο Assassin’s Creed εντός του έτους, αλλά μόλις κυκλοφόρησαν και τα πρώτα trailers!

Assassins Creed-Black Flag-Screenshot from Examiner

Ναι, όντως θα λέγεται Black Flag και όντως θα έχει πειρατικό θέμα – όπως έλεγαν οι φήμες. Και μάλιστα ήδη κυκλοφόρησαν, όπως είπαμε, και τα δυο πρώτα trailers – ένα δια της επίσημης οδού, ένα αποκλειστικά μέσω… εμ… “διαρροής”.

Όπως φαίνεται και μέσα από αυτά, ο τίτλος αναμένεται για τις 29 Οκτωβρίου σε PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, PC αλλά και Wii U, ενώ το “also coming on next-gen consoles” που αναφέρει προφανώς υπάρχει για να καλύψει και το επόμενο Xbox της Microsoft. Ή, ίσως… το Steam Box;!

Όπως και να έχει, ακολουθεί το ένα εκ των δυο trailers – που εντοπίσαμε σε embeddable μορφή που μπορεί να ενσωματωθεί εδώ. Το άλλο, θα πρέπει να το δείτε απευθείας στο All Games Beta, όπου το… “τσίμπησαν”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.