Συγγνώμη από Nvidia για το Tomb Raider

Το νέο Tomb Raider φαίνεται πως έχει τόσο σημαντικά προβλήματα στις GeForce της Nvidia, ώστε η εταιρεία να δημοσιεύσει μήνυμα όπου ζητά συγγνώμη.

tomb raider wallpaper 002

Ο συντάκτης στο επίσημο site της Nvidia, Andrew Burnes, δημοσίευσε ένα μήνυμα όπου αναγνωρίζει επίσημα τα προβλήματα που παρουσιάζει το Tomb Raider στα PCs με κάρτες γραφικών GeForce της εταιρείας, παράλληλα ενημερώνοντας πως… δεν έφταιγαν από πλευράς Nvidia για αυτά, και παλεύουν για να τα διορθώσουν.

Quote:

Έχουμε γνώση των θεμάτων επιδόσεων και σταθερότητας με τις GeForce GPUs όταν τρέχει το Tomb Raider με τις ρυθμίσεις στο maximum. Δυστυχώς, η NVIDIA δεν έλαβε τον τίτλο με τον κώδικα του στην τελική του μορφή μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κάτι που οδήγησε σε μείωση της σταθερότητας, της ποιότητας εικόνας και των επιδόσεων σε σχέση με μια έκδοση που μας είχαν διαθέσει στο παρελθόν. Τώρα, συνεργαζόμαστε στενά με την Crystal Dynamics για να αντιμετωπίσουμε και επιλύσουμε όλα τα προβλήματα του παιχνιδιού το συντομότερο δυνατόν.Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως αυτά τα προβλήματα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν πλήρως με έναν driver της NVIDIA. Θα πρέπει και ο ίδιος ο developer να κάνει αλλαγές στον κώδικα από πλευράς του για να διορθώσει τα προβλήματα με τις GeForce GPUs. Έτσι, σας συμβουλεύουμε να μην δοκιμάσετε το Tomb Raider μέχρι να επιλυθούν όλα τα προαναφερθέντα προβλήματα.Στο ενδιάμεσο, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους τους χρήστες με GeForce που δεν μπορούν να έχουν μια σπουδαία εμπειρία παίζοντας το Tomb Raider, όπως έχουν συνηθίσει να έχουν παίζοντας όλα τα αγαπημένα τους PC games.

Ody's thoughts

…και δεν θα έλεγα πως απλά αποποιείται των όποιων ευθυνών, μα και πως είναι πολύ περισσότερο επιθετική από ό,τι θα περίμενε κανείς προς την Crystal Dynamics. Δεν λάβαμε τελικό κώδικα, αυτός που λάβαμε είχε προβλήματα που οδηγούσαν σε μείωση επιδόσεων, θα πρέπει να κάνουν αλλαγές και αυτοί (γιατί το έχουν φτιάξει για να δουλεύει κυρίως σε AMD), μην δοκιμάσετε ακόμη τον τίτλο (πως θα τον δοκιμάσεις αν δεν τον έχεις αγοράσει – και, αφού δοκιμάζω=αγοράζω, τι λέει εδώ η Nvidia :-D ), κρίμα να μην μπορείτε να το χαρείτε όπως (όοοοοολους) τους άλλους τίτλους που τρέχουν δίχως προβλήματα στα PCs σας (άρα, αυτό φταίει, και όχι η Nvidia, αφού όλα τα άλλα τρέχουν)…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.