Στο $1,5 εκατομμύριο έκλεισε η καμπάνια του Dreamfall Chapters

Τελικά, όχι μόνο ολοκληρώθηκε επιτυχώς η καμπάνια για τη χρηματοδότηση του Dreamfall Chapters στο Kickstarter, αλλά έφτασε και σχεδόν στα διπλάσια από όσα ζητούσε αρχικά.

Dreamfall_Chapters_Wallpaper_006

$1,538,425, για την ακρίβεια, έδωσαν οι οπαδοί του The Longest Journy και του sequel του, Dreamfall, στην καμπάνια της Red Thread Games στο Kickstarter, με στόχο τη δημιουργία ενός νέου τίτλου στη σειρά.

Info

Θυμίζουμε πως τόσο το The Longest Journey όσο και το Dreamfall τελείωναν με cliffhanger, δίχως, δηλαδή, η ιστορία τους να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί – και… παραμένουν έτσι μέχρι σήμερα.

Ody's thoughts

Και προσωπικά, αν δω πως δεν ολοκλήρωσαν την ιστορία/δεν έχει μια κατάληξη της προκοπής και το Dreamfall Chapters, θα αρχίσω να κηνυγώ τον Ragnar με αναμένη δάδα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.