Πριν το Νοέμβριο τα PS4 – νέο Xbox;

Σύμφωνα με τον creative director του Assassin’s Creed 4: Black Flag, Jean Guesdon, οι δυο νέες κονσόλες των Sony και Microsoft θα κυκλοφορήσουν σχεδόν παράλληλα με τον τίτλο.

playstation-table

Το Assassin’s Creed 4: Black Flag αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 3, Xbox 360 και Wii U, ενώ θα το δούμε και σε κονσόλες επόμενης γενιάς. Και, άρα, στα PlayStation 4 και Επόμενο Xbox Ή Πως Θα Το Λένε.

Σε ερώτηση λοιπόν του OXM στον Jean Guesdon για το αν ο τίτλος θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλες τις πλατφόρμες, αυτός απάντησε καταφατικά. Άρα;

Ody's thoughts

Άρα, αν και μάλλον όντως κάπου εκεί θα κυκλοφορήσουν – έστω, το PS4, και έστω, σε μια χώρα – μάλλον ο ίδιος αναφερόταν στις υπόλοιπες πλατφόρμες, που ήδη υπάρχουν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.