Πάει κινηματογράφο το νέο Tomb Raider

Μετά το… παιχνιδο-reboot, η Crystal Dynamics δουλεύει και ένα κινηματογραφικό reboot της Lara με την GK Films.

Η νέα ταινία, που ο Darrell Gallagher της Crystal Dynamics επιβεβαίωσε πως θα δούμε στο κοντινό μέλλον, αναπτύσσεται σε συνεργασία από τις δυο εταιρείες και θα έχει ως βάση τη νέα περιπέτεια της Lara.

Quote:

Δουλεύουν αυτή τη νέα προσέγγιση που τους δώσαμε. Είναι μια καλή συνεργασία. Βλέπουμε τις προκλήσεις μέσα από την ίδια οπτική. Είναι σημαντικό και για τις δυο πλευρές το να έχουμε μια ενιαία έκδοση του franchise που να έχει συνοχή.

Ody's thoughts

Μακάρι να τα καταφέρουν να μας δώσουν μια καλή ταινία δράσης με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Όσες έχω δει ή προσπαθούσαν να μιλήσουν στις γυναίκες με το λάθος τρόπο, ή είχαν ως στόχο να ικανοποιήσουν τις… ανάγκες για οφθαλμόλουτρο του αντρικού κοινού, αγνοώντας το τι θα ήθελε μια γυναίκα από αυτές. Όλως περιέργως, τα δυο πρώτα Tomb Raider με τη Jolie πέτυχαν ένα σωστό συνδυασμό ανάμεσα στα δυο, αλλά ήταν απαράδεκτες στους περισσότερους άλλους τομείς.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.