Πάει και η BioWare San Fransisco

Η οικονομική κρίση συνεχίζει να χτυπά τις εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών – και η BioWare δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση.

Dragon Age Legends 002

Αν και αυτό δεν σημαίνει και πως δεν θα δούμε νέα Mass Effect και Dragon Age, οι οπαδοί του Dragon Age: Legends, ενός αρκετά καλού beat’em up για το Facebook, βασισμένου στο σύμπαν του Dragon Age, μπορούν να… βάλουν τα κλάματα. Η ομάδα που ανέπτυξε αυτό τον τίτλο, καθώς και την 2D εκδοχή του Mirror’s Edge, δεν είναι, πια, κομμάτι της BioWare.

Η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει το παρακλάδι της, BioWare San Fransisco και να απολύσει τους 25 με 30 εργαζόμενους σε αυτό. Σύμφωνα με την ίδια, τα έξοδα για την ανάπτυξη mobile τίτλων στην California ήταν πολύ υψηλά για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη της BioWare San Fransisco, και έτσι… μας άφησε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.