Οκτώ ομάδες αναπτύσσουν το Assassin’s Creed IV: Black Flag – κυρίως σε PC.

Όχι μια, όχι δυο, αλλά οκτώ ολόκληρες ομάδες παλεύουν με την ανάπτυξη του τέταρτου Assassin’s Creed, του Black Flag. Ο τίτλος είναι τεράστιος και αναπτύσσεται πρώτα από όλα σε PC.

Assassins_Creed_IV-Black_Flag-Wallpaper_002

Προφανώς το PC είναι η βασική πλατφόρμα στην οποία θα στόχευε η Ubisoft, αφού αποτελεί ό,τι κοντινότερο σε σχέση με τις next-gen κονσόλες. Ο τίτλος, όμως, όπως έχουμε ήδη πει, αναμένεται τόσο σε PCs, τόσο σε next-gen κονσόλες, όσο και στα σημερινά PlayStation 3 και Xbox 360.

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag αναπτύσσεται από το 2011 – η ανάπτυξη του ξεκίνησε καθώς ολοκληρωνόταν το Assassin’s Creed: Revelations. Σε αυτό έχουν βάλει το χεράκι τους οι Ubisoft Montreal, Singapore, Sofia, Annecy, Kiev, Quebec, Bucharest και Montpelier, ενώ άλλες ομάδες της Ubisoft ανέπτυσσαν το τωρινό Assassin’s Creed 3.

Άξιο σημείωσης πως η Ubisoft ανέφερε πως ο τίτλος θα αξιοποιεί το νέο χειριστήριο του PlayStation 4, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα έχει ένα χαρακτηριστικό σχεδιασμένο ειδικά για αυτό – ίσως πρόσθετο χειρισμό μέσω νευμάτων, χάρη στην οθόνη αφής και την υποστήριξη move του DualShock 4;

Κατά τα άλλα, όσοι είδαν τον τίτλο είπαν πως δεν διαφέρει και πολύ οπτικά από το τωρινό Assassin’s Creed 3, αλλά η Ubisoft τόνισε πως αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του, αναμένονται πολλές και σημαντικές βελτιώσεις του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.