Με περιοχές a-la… GTA το Dreamfall Chapters;!

Όχι, δεν εννοούμε πως θα κλέβεις αυτοκίνητα, θα πυροβολείς αστυνομικούς και θα παίζεις ξύλο με επιδιδόμενες-εις-σεξουαλικές-δοκιμασίες-για-οικονομική-ανταμοιβή. Nope.

Dreamfall_Chapters_Wallpaper_005

Αυτό που εννοούμε με τον τίτλο μας είναι πως στο Dreamfall Chapters η δράση δεν θα είναι εντελώς γραμμική, όπως συνηθίζεται στα adventures. Όπως εξήγησε η Red Thread Games, στον τίτλο θα υπάρχουν και κάποιες ανοικτές τοποθεσίες, που ο παίκτης θα μπορεί να εξερευνήσει ελεύθερα.

Εκεί θα μπορεί να μιλήσει με άλλους χαρακτήρες (NPCs – που θα ελέγχονται από τον υπολογιστή), να αναζητήσει μυστικά, να ολοκληρώσει μικρές αποστολές.

Για την ώρα έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον δυο τέτοιες περιοχές, η Europolis στον Stark και η Marcuria στην Arcadia, δηλαδή, μια για κάθε κόσμο του Dreamfall Chapters.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.