Και, τσούπ, το trailer του Battlefield 4 διέρρευσε στο Internet

Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη του τίτλου από την DICE, το trailer που αναμένεται να προβληθεί στην GDC βρήκε το δρόμο του προς το Internet.

Battlefield 4 - 001

Και αν και μάλλον αυτό θα το διαβάσετε αφού το δείτε – ή, έστω, καθώς… cachάρει – να προειδοποιήσουμε πως έχει αρκετά χαμηλή ανάλυση. Ακόμη και έτσι, όμως, καταφέρνει να είναι… να δεις, πως το λένε… πως είναι εκείνη η λέξη… πωρότικal;

Ody's thoughts

Και με την ευκαιρία, αφού θα χρειαζόμασταν που θα χρειαζόμασταν εικονούλες για το post, μπορείτε να δείτε πακετάκι με αυτό και τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν πριν λίγο για τον τίτλο.

Info

Ιν άδερ νιούζ, το γνωρίζατε πως η DICE είναι η Digital Illusions, που πρωτοέγινε γνωστή για την εκπληκτική κίνηση της… μπίλιας στα φλιπεράκια Pinball Dreams, Fantasies και Illusions στην Amiga; Έκτοτε φημίζεται για τις ικανότητες της στο να αποδίδει κάτι ρεαλιστικά – γενικώς και αορίστως!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.