Η Jade Raymond ετοιμάζει το sequel του Assassin’s Creed: Black Flag

Για την ακρίβεια, και επειδή ο τίτλος μας δεν είναι απόλυτα σωστός, η ομάδα της Jade Raymond, το μεθεπόμενο Assassin’s Creed.

Jade Raymond - wallpaper 002

Δεν είναι, δηλαδή, μόνη της, η… καημένη η Jade, και ο τίτλος δεν είναι ντε-και-καλά sequel στο Assassin’s Creed: Black Flag, που θα έχει ολίγον τι πειρατικό θέμα. Ακόμη δεν είναι γνωστό με τι θα έχει να κάνει ο επόμενος μεγάλος τίτλος της σειράς, αλλά η Jade και η παρέα της έχουν ήδη αρχίσει να τον ετοιμάζουν.

Παράλληλα, έχουν ήδη τελειώσει το νέο Splinter Cell: Blacklist και τη σχεδίαση του multiplayer τμήματος του Rainbow Six: Patriots, και συνεχίζουν και με άλλους πέντε τίτλους.

Η ίδια η Jade κάνει απολογισμό λέγοντας πως έχουν δυο μεγάλες συνεργασίες (σημ.: με άλλες ομάδες της Ubisoft) για τις οποίες δεν συζητά, σε δυο από τα μεγαλύτερα franchises της Ubisoft, καθώς και δυο εντελώς νέους τίτλους. Πολυάσχολη ομαδούλα η Ubisoft Toronto!

Ody's thoughts

Το καλύτερο, όμως, για όσους δεν το θυμούνται, είναι πως αυτή η ομάδα – και η Jade – έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο Assassin’s Creed, και έτσι μάλλον το Black Flag θα είναι και το τέλος στο συνηθισμένο, πια, και ολίγον τι κουρασμένο μοτίβο της σειράς, με την αρχική ομάδα να έχει κληθεί για να την… ταρακουνήσει λιγάκι και να την ξαναφέρει στα ίσια της. Διότι αν συνεχίσει έτσι, το ενδιαφέρον του κόσμου σίγουρα θα συνεχίσει να μειώνεται, και από μια από τις βασικές σειρές της Ubisoft θα μετατραπεί σε μια ξεχασμένη ιστορία που θα διηγούμαστε στα τρισέγγονα μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.