Η αποκάλυψη του Battlefield 4: 17 λεπτά δράσης και πρώτες πληροφορίες

Ermahgerd! Το νέο Battlefield 4 και δείχνει εξαιρετικό, και φαίνεται πως καταφέρνει να ξεπεράσει τον προκάτοχο του; Μα, είναι δυνατόν; Unbelievabubble-bobble!

Battlefield 4 - 004

Και επειδή ό,τι και να γράψουμε εδώ θα… το γράψετε κανονικότατα και εσείς, ας πούμε απλά ένα ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή και ας πάμε κατευθείαν στην ingame δράση. Πάρτε πασατέμπο:

Και μετά από αυτό, αι απαραίτηται πλεροφορίαι:

Ο τίτλος βασίζεται στη νέα Frostbite 3, και όπως φαίνεται και από το video, τα γραφικά του είναι… αλλού. Τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με το Crysis 3, αν όχι ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Είναι, όμως, και το ίδιο… τυπικός και συνηθισμένος, από πλευράς δράσης, με όλα τα άλλα παιχνίδια του είδους. Είσαι ο καλός στρατιώτης/μισθοφόρος/whatever, έχεις να αντιμετωπίσεις κακούς με όπλα, σημάδεψε τους και πάτα το πλήκτρο/τη σκανδάλη, the end. Όχι πως χρειάζεται και κάτι περισσότερο ντε-και-καλά σε αυτό το είδος παιχνιδιών, αλλά Crysis 3, BioShock ή Dishonored, δεν είναι.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα πλατφόρμες, η σελίδα προ-παραγγελίας του τίτλου αναφέρει τη μελλοντική διάθεση του για PC, PS3, Xbox 360 – και δεν γίνεται κουβέντα για next-gen. Αν και μάλλον θα πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.