Δώσε (σχεδόν) ό,τι θέλεις και παίξε το Humble Bundle with Android 5 (σχεδόν) παντού

Το νέο πακετάκι the Humble Bundle with Android 5 προσφέρει μια καλή συλλογή indie τίτλων σε τιμές… χονδρικής. Και όλοι παίζουν σχεδόν παντού.

Dungeon Defenders - Wallpaper_003

Πρόκειται για τα Beat Hazard Ultra, Dynamite Jack, Solar 2 και NightSky HD, με πρόσθετα ως bonus τα Dungeon Defenders και Super Hexagon. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να πληρώσει… σχεδόν όσα χρήματα θα ήθελε (υπάρχει ένα συμβολικό minimum για να… είναι εφικτή η συναλλαγή) για να τα αποκτήσει. Αν δώσει περισσότερα χρήματα από το μέσο όρο – που τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές κυμαίνεται στα $6,65 – παίρνει και τους bonus τίτλους.

Τα πέντε από τα έξι παιχνίδια συνοδεύονται και από τα soundtracks τους, σε μορφή MP3 αλλά και FLAC, ενώ σημειώνεται πως, και πάλι, τμήμα των εσόδων πηγαίνει απευθείας στον Electronic Frontier Foundation, που υποστηρίζει τα δικαιώματα και την ελευθερία των χρηστών στο Internet, και στο κοινωφελές ίδρυμα Child’s Play, που παρέχει παιχνίδια σε νοσοκομεία παιδιών.

Όσο για το τρέχουν παντού, αφορά στο ότι τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα και σε Windows, και σε Mac OS X, και σε Linux αλλά και σε Android, και η αγορά τους μέσω του the Humble Bundle with Android 5 είναι ενοποιημένη. Και έτσι, αν κανείς εργάζεται σε περισσότερα από ένα λειτουργικά συστήματα, ή – το πιθανότερο – έχει και Android smartphone, μπορεί να τα κατεβάσει και παίξει παντού. Και, όπως συνέβαινε πάντα με τα Humble Bundles, κανένας τίτλος δεν έχει το παραμικρό κλείδωμα ή άλλο ίχνος DRM.

Info

Θα το βρείτε στο επίσημο site των Humble Bundles.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.