Διαλύεται η TimeGate Studios, συν-δημιουργός του Aliens: Colonial Marines;

25 άτομα μόλις έφυγαν από την TimeGate Studios, την εταιρεία που μαζί με τη Gearbox μας έδωσε το εξαιρετικό (χα-χα-χα, γελάσαμε) Aliens: Colonial Marines.

Aliens - Colonial Marines

Το τελευταίο μεγάλο φιάσκο στη βιομηχανία του gaming είναι σίγουρα το Aliens: Colonial Marines, ένας τίτλος που ενώ ετοιμαζόταν εδώ και περίπου έξι χρόνια, αποδείχτηκε όχι απλά ένα τεράστιο χάλι, αλλά και μια μεγάλη απάτη από πλευράς Gearbox. Το Internet έχει βουίξει για το πώς η εταιρεία δεν ανέπτυξε η ίδια τον τίτλο, αλλά πήρε τα χρήματα της Sega και ανέθεσε στην TimeGate Studios τη δημιουργία του μεγαλύτερου τμήματος του τίτλου. Τώρα, μετά την κυκλοφορία του τίτλου και τη… γενική κατακραυγή, η δεύτερη διώχνει 25 άτομα από το δυναμικό της. Τυχαίο;

Από ό,τι ακούγεται, ο λόγος είναι πως ακυρώθηκε ένα συμβόλαιο που είχε για την ανάπτυξη ενός τίτλου, από το οποίο και περίμενε κάποια έσοδα.

Ody's thoughts

Εδώ ας κάνουμε μια υπόθεση: βλέποντας το μαύρο χάλι Aliens: Colonial Marines, και το ότι η TimeGate Studios ήταν κατά το ήμισυ υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τίτλου, ποιος λογικός άνθρωπος θα της ανέθετε την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού για αυτόν; Πώς θα μπορούσε να γνωρίζει πως δεν θα γινόταν και στη δική του περίπτωση ένα αντίστοιχο… μπάχαλο;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.