Α-πι-στε-υτη εξέλιξη για την καμπάνια του νέου Torment

Μέσα σε μια μόλις μέρα το sequel στο κλασσικό Planescape: Torment που πρότεινε να αναπτύξει η inXile έχει ξεπεράσει σχεδόν το… διπλάσιο του στόχου του!

Torment - Tides of Numenera

Τα μέλη της inXile αισιοδοξούσαν πως μέσα στις 30 ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση της καμπάνιας τους στο Kickstarter θα κατάφερναν να συγκεντρώσουν $900.000, που υπολογίζουν πως τους χρειάζονται για την ανάπτυξη του τίτλου. Αντί αυτού, μόλις μπήκαμε στη δεύτερη μέρα της καμπάνιας, και έχουν ήδη φτάσει τα… κρατηθείτε…

$1.548.839

…τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές! Με άλλα λόγια, το Torment: Tides of Numenera, όπως είναι ο τίτλος του παιχνιδιού, όχι μόνο έχει ήδη χρηματοδοτηθεί επιτυχώς, και άρα, θα το δούμε στα σίγουρα και καλύτερο από ό,τι το οραματίζονταν αρχικά οι δημιουργοί του, όχι μόνο θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα υπερπολλαπλάσια από όσα υπολόγιζαν, αλλά έχει σπάσει και κάθε ρεκόρ του Kickstarter μέχρι σήμερα! Ναι, ακόμη και αυτό της OUYA!

Άξιο αναφοράς πως η inXile αναπτύσσει παράλληλα και ένα άλλο remake ενός κλασσικού και αγαπημένου RPG, του Wasteland, που αποτελεί πνευματικό πρόγοννο των Fallout – remake που επίσης χρηματοδότησε επιτυχώς μέσω Kickstarter, αν και όχι με τέτοια εξωπραγματική επιτυχία.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.