Ήδη ετοιμάζει τους Protoss η Blizzard

Τι, επειδή εμείς δεν έχουμε δει ακόμη το δεύτερο μέρος του StarCraft 2: Heart of the Swarm, νομίζατε πως η Blizzard έχει μείνει σε αυτό;

StarCraft_2-Wallpaper-Protoss-001

Όπως είπε ο game director του τίτλου, Dustin Browder, σε συζήτηση στο Reddit, όταν τον ρώτησαν τι γίνεται με το τρίτο μέρος του StarCraft 2, που θα εστιάζει στην εξελιγμένη φυλή των Protoss…

Quote:

Έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε το σενάριο, τα scripts και τις αποστολές του Legacy.

…και με το Legacy αναφέρεται στο Legacy of the Void, όπως θα είναι ο υπότιτλος του τρίτου και τελευταίου StarCraft 2, που θα κλείσει τον κύκλο του τίτλου, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Protoss.

Info

Θυμίζουμε πως το πρώτο StarCraft επέτρεπε στον παίκτη να επιλέξει μια από τρεις διαφορετικές φυλές, τους Terrans, Zerg και Protoss, καθένας από τους οποίους είχε εντελώς διαφορετικές μονάδες, λογική… και campaign. Οι τρεις campaigns κούμπωναν η μια στην άλλη ως μια συνεχόμενη ιστορία, όπως την βίωναν τα μέλη των τριών διαφορετικών παρατάξεων. Με το StarCraft 2, η Blizzard αποφάσισε να σπάσει την ιστορία σε τρεις τίτλους, καθένας από τους οποίους επικεντρώνεται σε μια, μονάχα, πλευρά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.