Έρχεται νέο κινηματογραφικό Tomb Raider

MGM και GK Films αποφάσισαν να συνεργαστούν για τη δημιουργία μιας νέας κινηματογραφικής περιπέτειας της Lara Croft.

Tomb Raider - Wallpaper 002

Και το πιθανότερο, αν κρίνουμε και από σχετικά, μέχρι πρόσφατα υποθετικά σχόλια, των δημιουργών του τελευταίου Tomb Raider, που τυγχάνει ολικό reboot της σειράς, το ίδιο θα συμβεί και με την νέα ταινία: reboot.

Η είδηση, βέβαια, δεν είναι τα αν και τα ίσως που είχαν αναφέρει Crystal Dynamics, Eidos, Square Enix ή οποιοσδήποτε άλλος σχετίζεται με τη σειρά των παιχνιδιών, μα πως επιτέλους, τα κινηματογραφικά studios αποφάσισαν να ξεκινήσουν την παραγωγή μιας νέας ταινίας βασισμένης στη σειρά των Tomb Raider. Σε συνδυασμό, όμως, με όσα είχαν πει οι δημιουργοί του παιχνιδιού, βγαίνει και το συμπέρασμα πως… τέρμα η Angelina ως Lara. Έτσι, όποιοι θεωρούσαν πως (κινηματογραφική) Miss Croft είναι μόνο μια, η Jolie, ας τα βάψουν μαύρα από τώρα.

Η νέα κινηματογραφική περιπέτεια της Λάρας ανακοινώθηκε από τους Gary Barber, CEO της MGM, και Graham King, ιδρυτή της GK Films, και… Και αυτό είναι και το μόνο γνωστό, για την ώρα, όσον αφορά στην ταινία. Μαζί με το ότι ο Graham King θα αναλάβει και χρέη παραγωγού, και πως, όπως είπαμε, οι φήμες, οι οιωνοί – και οι δημιουργοί του τελευταίου τίτλου – θέλουν την ταινία reboot.

Ody's thoughts

Θα το ξαναπώ, για όσους δεν το έχουν χωνέψει: reboot. Reboot. REBOOT. ΤΕΡΜΑ στην Angelina Jolie ως Lara Croft. Από την άλλη, βέβαια, λίγο… νέο αίμα σε δυναμικούς γυναικείους ρόλους, δεν βλάπτει. Πάντα το Hollywood έχει 2-3 ηθοποιούς που τις ονομάζει action stars, και που καταλήγουν να παίζουν όλους τους σχετικούς ρόλους – χαρακτήρων κάθε εθνικότητας και ηλικιών από 15 έως 95. Time for change, που είπε και ο Mister President Obama! Ή, Τα Ρέστα Μας, που λέμε και στο Ελλάδα. (Τι, δεν σήμαινε αυτό;!)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.