17 Μαρτίου τα Angry Birds έρχονται σε κινούμενα σχέδια

Μετά τα μπλουζάκια, τα κουκλάκια και το χαρτί τουαλέτας (σίγουρα θα υπάρχει!), τα Angry Birds έρχονται και σε cartoon. Από την ίδια τη δημιουργό τους, Rovio.

Angry_Birds-Wallpaper_002

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως από τις 17 Μαρτίου θα δούμε τα Angry Birds Toons, μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, α επεισόδια μικρού μήκους της οποίας θα κυκλοφορήσουν μέσω της ίδιας της Rovio.

Και με το μέσω της ίδιας εννοούμε πως, ναι, θα είναι προσβάσιμα μέσω των τίτλων της, μέσα από τα ίδια τα παιχνίδια Angry Birds, σε smartphones και tablets με Android και iOS, και όχι μέσω κάποιου τηλεοπτικού σταθμού ή site. Και λογικό είναι, αφού με τόσα εκατομμύρια χρηστών να έχουν κατεβάσει τους τίτλους της σειράς (εκτιμάται πως στο σύνολο τους έχουν φτάσει το… 1,7 δισεκατομμύριο downloads!), μάλλον το κοινό μέσω αυτού του καναλιού θα είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε αντιπρόταση.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.