Τώρα, και το Android μπορεί να βλέπει τα… χάλια μας – με το Jawbone Up

Γιατί να έχουν μόνο οι κάτοχοι συσκευών της Apple το προνόμιο να τρέχουν εφαρμογές που τους ενημερώνουν για την (α)φυσική κατάσταση τους; Τώρα, και το Android γίνεται… fit!

JAWBONE BANDS

Το νέο προϊόν της Jawbone δεν είναι ένα ακουστικό, αλλά ένα ψηφιακό βραχιολάκι, αντίστοιχο με αυτά που έχουν γίνει της μόδας στους οπαδούς κάθε είδους… fitness που τυγχάνουν και κάτοχοι συσκευών με iOS. Όπως και εκείνα, έτσι και το Jawbone Up, όπως είναι το όνομα του, εμπεριέχει αισθητήρες, τους οποίους αξιοποιεί για να καταγράφει τις καθημερινές δραστηριότητες όποιου το φορά. Και έτσι, μια σχετική εφαρμογή στο smartphone ή το tablet του χρήστη μπορεί να γνωρίζει πόσα χιλιόμετρα έτρεξε, πόσες επικύψεις έκανε, πόσες φορές… σκόνταψε κ.λπ. κ.λπ.

Το… προνόμιο για τη συσκευή ανέρχεται στα $129. Δώρο, η επίσημη εφαρμογή της.

Εμπρός, λοιπόν! Γίνε και εσύ fit, μπορείς! Τρία… Δυο… Ένα… Τρέξε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.