Ξεκίνησαν από τώρα οι… απαγορεύσεις για το Google Glass

Μπαράκι στο Seattle απαγόρευσε από τώρα την είσοδο σε όσους χρησιμοποιούν το δουλεύω-και-σαν-κάμερα Google Glass – ακόμη και αν δεν έχει, ακόμη, κυκλοφορήσει.

Google Glass

Μάλλον ήθελε να… είναι σίγουρος από τώρα ο ιδιοκτήτης του προαναφερθέντος μπαρ εις το όχι-και-τόσο-κοντινό Seattle, αφού ποτέ δεν ξέρεις πότε θα μπει ένας Sergey Brin να πιεί τον Φρεντοκοκολίνο του με το Glass στον κρόταφο. Και έτσι, το 5 Point Cafe ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Facebook πως απαγορεύει τη χρήση του Google Glass στο χώρο του, και πως υποστηρίζει το… σαπάκιασμα (για την ακρίβεια, το έθεσαν ως “ass-kickings”) κάθε παραβάτη.

Σε συνέντευξη του σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό, ο ιδιοκτήτης του μπαρακίου τούτου, ονόματι Dave Meinert, είπε:

Quote:

Ο κόσμος θέλει να πάει εκεί και να είναι άγνωστος … και σίγουρα δεν θέλει να τον γράφουν σε video στα κρυφά και να το ανεβάζουν αμέσως στο Internet

Και δεν έχει και άδικο, αν και στη δική του περίπτωση, φήμες λένε πως το συγκεκριμένο μπαράκι είναι και ολίγον τι… εμ… κακόφημο. Οπότε, το να μην τους γράφουν σε video μάλλον αποκτά άλλο νόημα…

Ody's thoughts

…και παραπέμπει σε τουλάχιστον 19 από τις 20 ταινίες της φιλμογραφίας του Jason Statham. :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.