Και να οι πρώτοι, πάμφθηνοι κλώνοι των Surface Pro Tablets!

Είναι σχεδόν πανομοιότυπα από άποψη χαρακτηριστικών – αλλά όχι και κατασκευής. Είναι… προφανώς Κινέζικα. Και, από ό,τι λέγεται, θα είναι πολύ-πολύ προσιτά.

Surface Pro Clones

Εσείς, πόσα θα πληρώνατε για ένα tablet, ουσιαστικά ένα tablet PC, με οθόνη 13,3”, επεξεργαστή Core i3 ή Core i5 με 4GBs μνήμης, SSD στα 32 ή 64GBs, κάμερες 5MP (πίσω) και 2MP (μπροστά), θύρα SIM, θύρα SD, δύο θύρες USB και μια HDMI;

Η Microsoft, πάντως, ζητάει κοντά στα €1000 για κάθε Surface Pro tablet. Η Κινέζικη πρόταση, που ακούει απλά στο όνομα Tablet PC, θα παίζει στα $350 για μαζικές παραγγελίες των 1000 κομματιών και άνω, για την έκδοση με Core i3.

Και μπορεί η κατασκευή του να είναι χειρότερη, η οθόνη του μια τυπική LED στα 1366×866 (ή κάπου εκεί γύρω), αλλά σίγουρα το κόστος του και μόνο θα το κάνει μια πολύ-πολύ ελκυστική πρόταση. Αφού, να μην το ξεχνάμε, στην πράξη είναι ένα υπερπλήρες PC με Windows 8, στο οποίο μπορεί κανείς να προσθέσει πληκτρολόγιο και mouse για να εργαστεί κανονικά στο γραφείο του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.