Και η LG ετοιμάζει έξυπνο ρολόι

Το λέγαμε πως το επόμενο πεδίο μάχης της τεχνολογίας είναι ο… καρπός μας, και να που και η LG ετοιμάζει ένα δικό της gadget για αυτόν. Κοίτα που θα ξαναφορέσουμε ρολόγια!

iWatch

Και εκεί που, εδώ και περίπου μια δεκαετία, λέγαμε πως δεν θα ξαναφορέσουμε ρολόι χειρός – αφού μπορούμε να βλέπουμε την ώρα και από τα smartphones μας, όλες οι εταιρείες τεχνολογίας φαίνεται πως έχουν βαλθεί να τα ξαναφέρουν στη μόδα! Η… Swatch θα τρίβει τα χέρια της στο άκουσμα πως, εκτός από την Apple και τη Samsung, αλλά και, όπως είχε διαρρεύσει στο παρελθόν (και επανήλθε στο προσκήνιο πρόσφατα), την ίδια τη Google, τώρα και η LG ετοιμάζει ένα δικό της έξυπνο gadget που θα… “φοριέται και στο δεξί. Σαν κόσμημα..!”

Πηγή των The Korea Times είπε πως και η LG Electronics ψήνει τη δική της πρόταση που θα φοράμε στο χεράκι μας, εξοπλισμένη με οθόνη αφής και γεμάτη έξυπνες λειτουργίες. Πρόσθετες πληροφορίες… γιόκ: υπάρχει πιθανότητα να τρέχει Android, μπορεί, όμως, και να βασίζεται στη νέα πρόταση της Mozilla, το Firefox OS. Πόσο θα είναι ανεξάρτητο και πόσο θα συνεργάζεται με τα υπάρχοντα smartphones μας, πόσο μεγάλο ή μικρό και πόσο ευέλικτο ή μη θα είναι… Άγνωστο για την ώρα.

Ody's thoughts

Τουλάχιστον, αν μη τι άλλο, θα έχουμε… επιλογές! Πόσο πάτε στοίχημα πως, σε τέσσερα χρόνια από τώρα, θα μπορεί κανείς να αγοράσει smartwatch… Turbo-X;! :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.