Αντίο TweetDeck, ήσουν καλό

Η ομάδα του twitter αποφάσισε να σταματήσει την ανάπτυξη της γνωστής εφαρμογής διαχείρισης social λογαριασμών, TweetDeck, σε iPhone, Android και Adobe AIR.

Τέρμα στις εξειδικευμένες εκδόσεις του TweetDeck, τουλάχιστον όσον αφορά στις πλατφόρμες των iOS, Android και Adobe AIR. Η ομάδα του twitter θέλει να εστιάσει την προσοχή της στην παροχή δυναμικότερων, σύγχρονων web εκδόσεων.

Και αφού web έκδοση θα πει τρέχει-σε-έναν-browser, τι να την κάνεις την εξειδικευμένη εφαρμογή αν έχεις browser;

Ody's thoughts

Εμ… Επειδή τρέχει πολύ πιο γρήγορα και εκμεταλλεύεται απόλυτα το hardware, ίσως;

Μέχρι το Μάιο, λοιπόν, θα είναι διαθέσιμες οι εκδόσεις για τις προαναφερθείσες πλατφόρμες, και μετά… Τέλος. Η ομάδα-του-TweetDeck-στο-twitter θα εστιάσει την προσοχή της στην εκδοχή της εφαρμογής ως site και ως web app στον Chrome, ενώ θεωρεί πως όσοι χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή στα smartphones τους μπορούν να καλυφθούν από την αντίστοιχη εφαρμογή του ίδιου του twitter.

Ody's thoughts

…ξεχνώντας, διακριτικά, πως η επίσημη εφαρμογή του ίδιου του twitter δεν υποστηρίζει και τη διαχείριση λογαριασμών σε άλλα social δίκτυα, που αποτελούσε και το βασικότερο χαρακτηριστικό του TweetDeck.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.