Στους επόμενους τέσσερις μήνες τα πρώτα Steam Box της Valve

Όπως είπε ο Gabe Newell στο BBC, εντός των επόμενων τεσσάρων μηνών, η Valve θα στείλει τα πρώτα πρωτότυπα Steam Box στην πρώτη… φουρνιά πελατών της.

Piston 000

Ο Newell δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για πελάτες όπως-λέμε-απλούς-καταναλωτές (σαν εμάς και εσάς) ή για developers που θα αρπάξουν τα πρώτα Steam Boxes ως devkits για να αναπτύξουν τίτλους σε αυτά.

Quote:

Δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας για να καταλήξουμε στο με τι ρυθμούς θα μπορούμε να τα παράγουμε. Δουλεύουμε επίσης πολύ σκληρά στον τομέα του input (Σημ.: εννοεί του πώς “το κουτί” δέχεται εντολές από τον χρήστη) προσπαθώντας να πάμε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τα ήδη παιχνιδιών που μπορείτε να παίζετε. (…) Θα αρχίσουμε να δίνουμε κάποια πρωτότυπα σε πελάτες για να δούμε τις αντιδράσεις τους, υποθέτω μέσα στους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.