Η Xi3 εξηγεί πως, όντως, η Valve της ζήτησε να κατασκευάσει το Piston

Προχθές, η Valve ισχυριζόταν πως δεν έχει, πια, καμία σχέση με την Xi3 που κατασκευάζει το μικρό πισάκι Piston. Χθες, η Xi3 ξεκαθάρισε πως… για όλα φταίει το Linux! Ω, ναι!

Piston 002

Εντάξει, σας… τσιγκλάμε: σε Δελτίο Τύπου της η εταιρεία έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Doug Lombardi της Valve, όσον αφορά στο micro PC της, Piston. Και ένας από τους λόγους που διαχώρισαν τους δρόμους τους οι δυο εταιρείες φαίνεται πως όντως είναι η χρήση του Linux ως βασικό λειτουργικό σύστημα.

Info

Θυμίζουμε πως η όλη υπόθεση ξεκίνησε από αυτή τη δήλωση του Doug Lombardi της Valve.

Η ίδια η Xi3 φρόντισε να εξηγήσει πως η Valve είχε επενδύσει πέρυσι στην εταιρεία, και πως η σχετική δήλωση της Xi3 πως είχε την (οικονομική) υποστήριξη της Valve, που έγινε στην φετινή CES, έγινε με έγγραφη άδεια της δεύτερης. Επιπλέον, το ίδιο το Piston που έδειξε εκεί ήταν κατασκευασμένο κατά παραγγελία για χάρη της Valve, και ακριβώς για αυτό δεν ήταν μόνο αυτή που το επεδείκνυε στην CES, αλλά και η ίδια η Valve ως το πρώτο hardware αντιπροσωπευτικό του δικού της Steam Box project.

Page 1 of 41234
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.